Rendezvényfotózás – színpadoktól a céges évzárókig FotoBese

Rendezvényfotózás Bese Zoltánnal

Rendezvényfotózás
Rendezvényfotózás

Vajon keresnek-e a nagyvállalatok rendezvényfotóst? Mivel rendezvényfotózással foglalkozom, ezért mondhatom, hogy igen. Jelenleg is nagyvállalatoknak dolgozom, bár ebben a szegmensben inkább a marketing / pr ügynökég a jellemzőbb, ők konkrét megbízásra vagy hosszú távú szerződésre dolgoznak egy-egy nagy cégnek. Ők szervezik a rendezvényeket és rendezvényfotózást is ezeken a cégeken keresztül történik. Nekem volt szerencsém mindkettőhöz. Ügynökségnek is szívesen dolgozom, de szeretek a megrendelővel direktbe kommunikálni, de ez inkább a kis és közép vállalati szektorban jellemzőbb.

Mivel széles körben bepillantást nyertem a vállalati fotózásba ezért elég nagy rálátási tapasztalattal rendelkezem a rendezvényfotózás területén. Jelenleg is a Papp László Budapest Aréna szerződéses fotósa vagyok. Így színpadi eseményektől az óriási céges rendezvényekig, mint a MOL vagy OTP 10.000 fős évzáróin át a legkisebb csapatépítőig mindent fotóztam mát.

A legfontosabb elem munkám során, hogy professzionális eseményképeket készítsek a céges rendezvényekről, melyek tökéletesen bemutatják az esemény legfontosabb pillanatait.
Bármilyen alkalomra profi rendezvényfotózás szolgáltatást tudok nyújtani valódi nagycéges referenciákkal, sokéves tapasztalattal.

A nagyvállalatok és a kis vállalkozások életében is elérkeznek olyan események, amelyet kötelező megörökíteni. Hiszen ezeknek a rendezvényeknek a marketing értéke jelentős, nemcsak a szervezők, de annak beszállítói és partnerei számára is. Mert ez is egy olyan reklámfelület ahol reprezentálni tudják jelenlétüket az adott piaci szegmensben.
Rendezvényfotózás vállalok, többéves tapasztalattal kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például mobil műterem, egyszerű egyszínű papír vagy igazi ezüst függöny háttérrel.

Néhány referencia vállalat, akik már dolgoztak velem:

Magyar Tudományos Akadémia, TriGránit, Westend City Center, Papp László Budapest Sport Aréna; Skanska Magyaroszág
Szolgáltatási területem Pest Megye, Budapest és Kecskemét. A Rendezvényfotózás szolgáltatásaim árai publikusak. Így mindig költségek tervezhetőek hosszú távon is! Referencia munkáim a rendezvény fotó galériában találhatóak meg.