5 ok miért válasszunk fa karórát

5 ok miért válasszunk fa karórát

fa karóra
fa karóra

Nagy érdeklődés keltenek a fából készült karórák, mert a gyártásához használt anyag nagyon szokatlan a karórák számára. 

Miért érdemes megvásárolni őket?

Egyediek

Sokan megpróbálnak olyan stílust választani, amely kiemeli őket a járókelők tömegéből. Tehát olyan megoldásokat választanak, amelyeket senki sem mond banálisnak. A fa karórák biztosan nem érdemlik meg ezt a nevet. 

Sőt, különféle stílusokban kínálják őket. Közülük a tökéletes órát megtalálják azok, akik maguk választották a modern stílust, a vintage stílus hívei, de azok is, akik a párizsi stílusban az eleganciára koncentrálnak. A sportstílus hívei sem fognak csalódni.

Kiváló minőségűek

Az órák fáját nagyon gondosan választják ki. A fát gondosan előkészítik, a hibás fát elutasítják. Ehhez olyan fafajokat választanak ki, amelyekre jellemző a magas porozitás és a higroszkóposság. 

Annak a ténynek köszönhetően, hogy olyan fafajokat választanak ki, amelyek nagyon magas paraméterekkel rendelkeznek (szantálfa, bambusz, ébenfa, akác, juhar), az órák nem vetemednek és nagyon tartósak.

Elérhető árak

A fából készült órák eredetiek, nagyon tartósak, ugyanakkor nagyon keveset fizetünk értük. Sok ember számára ez a fa órák egyik előnye. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy vásároljon egy nagyon drága órát, amely tartós lesz, és pontosan méri az időt is. 

Azok az emberek, akik átlagjövedelemmel rendelkeznek, megengedhetik maguknak, hogy fából készült órát vásároljanak. És valószínűleg hazánkban van a legtöbb ilyen ember.

Formatervezettek

Nagyon sokféle alkalomhoz viselhetők. Tökéletes, mint a mindennapi órák. Egyformán jól néznek ki a kezedben a munkahelyen töltött órákban, valamint egy baráti vagy ismerősökkel való alkalmi vacsoránál. 

Annak a ténynek köszönhetően, hogy különböző típusú fákat használnak (például világos bambuszfa és sötét ébenfa), választhat egy olyan árnyalatú órát, amely nemcsak a választott stílusnak, hanem a szépség típusának is a legjobban megfelel. Sőt, nők és férfiak egyaránt viselhetik.

Nem igényelnek komolyabb karbantartást

A faórák gyártásához használt fa megfelelően elő van készítve, beleértve egy speciális impregnáló bevonatot is. Idővel azonban a mindennapi használat eredményeként az impregnáló réteg elhasználódik. 

Ezért szánjon időt az órájának gondozására. Hosszú ideig megőrzi gyönyörű megjelenését, amikor minden nap levesszük a csuklóról, és puha ruhával töröljük le, finoman permetezve faápolási készítményekkel. 

Még egy megjegyzés, amely hasznos lesz a hölgyeknek: fa óra esetén nem lehet parfümöt szórni a csuklóra.

A fából készült órák több évad óta slágerek. Ezek olyan órák, amelyeket nők és férfiak választhatnak, akik értékelik a kiváló minőséget és az eredeti dizájnt. 

A fa órák megjelenése valóban egyedülálló.